TARINAMME

SATO vaikuttaa toiminnallaan niin yksittäisen asukkaan elämässä kuin yhteiskunnassa laajemmin. Kertomusvuotta värittivät sekä monet tapahtumat että pitkäkestoiset uudistukset. SATOn arvot yhdistävät näitä kaikkia.

 

YHteiskunnassa

UUSIutuva energia

SATOn uudiskohde As Oy Espoon Kilvoituksentie 1 on matalaenergiataloyhtiö Espoon Soukanniemessä. Yhtiössä on kaksi joulukuussa 2016 valmistunutta asuinrakennusta ja 42 SATO VuokraKotia.

Lue lisää

 

 

kotona

talotreffit

Talotreffeillä kuullaan, kuunnellaan, haastetaan ja jutustellaan. Tavoitteena on tuoda asukkaat, huoltojoukot ja vuokranantaja lähemmäs toisiaan.

Lue lisää

 

yhteiskunnassa

täydennysrakentaminen

Täydennysrakentaminen luo arvoa yhteiskunnalle, asukkaille ja palveluntarjoajille. Se edistää kaupungistumista, hyödyntää valmista infrastruktuuria ja kunnallistekniikkaa sekä tuo lisää verotuloja ja maksuja kunnille. Alueen palvelut vahvistuvat.

Lue lisää

 

kotona

studiokoti ja toivekoti

Kasvaviin kaupunkeihin muuttavat ihmiset ovat taustaltaan, käyttäytymiseltään ja arvoiltaan erilaisia. Siksi myös heidän asumistarpeensa ovat erilaisia. SATO kehittää tarjontaansa ratkaisemaan asumisen muuttuvia tarpeita. 

Lue lisää

 

yhteiskunnassa

käyttötarkoituksen muutos

Pääkaupunkiseudulla on noin 1,2 miljoonaa neliötä tyhjää toimistotilaa. Osa näistä tiloista on muunneltavissa asuinkäyttöön. Valmis kunnallistekniikka ja liikenneyhteydet sekä vanhojen rakenteiden hyödyntämisen mahdollisuus tukevat kestävän kehityksen periaatteita.

Lue lisää

 

kotona

vedensäästökilpailu

Asukkaiden vedenkulutuksen vähentämisellä on iso merkitys ympäristön ja asukkaiden vesimaksun kannalta. Haastoimme talojemme asukkaat edellisen vuoden tapaan vedensäästökilpailuun, ja voittajatalon kaikki asukkaat, isännöitsijä ja huoltomies palkittiin.

Lue lisää