Vuokraamme koteja asiakaspalvelulla

SATO tarjoaa asiakkailleen vuokrakoteja asiakaspalvelulla. Palvelulupauksemme on Koti kuten haluat ja Asiakas ensin -palvelumalli ohjaa kaikkea toimintaamme.

"Palvelupäällikkö on tärkeä linkki asukkaiden ja SATOn välillä. Kotitaloni palvelupäällikkö hoitaa tehtävänsä erinomaisesti." 
–Asiakkaamme Pulssi-asukaspaneelissa

Omistamme, rakennutamme, ostamme ja korjaamme kaupunkikoteja, joissa asiakkaidemme on turvallista, huoletonta ja mukavaa elää ja olla. Parannamme jatkuvasti asiakaspalveluamme, tarjoamme helpompaa arkea ja kehitämme uusia asumisen konsepteja. Strategiset kehitysohjelmamme ohjaavat meitä kohti tavoitteitamme.

Palvelulupauksemme asiakkaillemme on­ Koti kuten haluat.

Isona vuokranantajana kannamme vastuuta kaupunkien kehittymisestä ja asumisen ympäristövaikutuksista. Investoimme asiakkaidemme toiveita vastaaviin vuokra-asuntoihin ja kasvamme kannattavasti.

Investoinnit SATO kohdistaa pääkaupunkiseudulle, Tampereelle ja Turkuun, joissa koteja tarvitaan eniten ja odotettu arvonkehitys on suurinta. Toimimme myös Jyväskylässä, Oulussa ja Pietarissa.

47 440

asukasta SATO VuokraKodeissa

 

25 793

SATO VuokraKotia

 

68

SATO StudioKotia

 

Tarinat & teot

Palvelupäällikkö

Palvelupäällikkö Piia tuntee asukkaiden arjen huolet: ”Ratkon ongelmia, jotta kotitalo tuntuu kodilta”

Palvelupäällikkö Piia Matilaisen maanantaiaamu on alkanut kiireisesti.

Lue lisää

 

Tarinat & teot

Parasta palvelua ihmiseltä ihmiselle

SATO ottaa asukkaidensa palvelemisen tosissaan – ja syystä. Asumisen laadulla, sujuvuudella ja turvallisuudella on suuria vaikutuksia ihmisen hyvinvointiin.

Lue lisää